VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 september 2015

Sammanfattning av helgen

Av vintervild - 28 september 2015 10:00

Helgen är redan förbi, men det känns som att det blev mkt gjort den här gången iaf. Storhandling, träning och D3 stod på schemat.


Började redan i fredags med pole, såklart, och fick en dubbelbild med finaste Elin som åxo är instruktör på STHLMPole.


  Jag behöver sola lite tror jag


Och jag klarade andra roliga saker, bland annat en liten pop/lyft från hanstående till handspring!Bra början på helgen! 


I lördags var det storhandling och älsklingstid, och igår var det dags för min klass igen. Alla är lika duktiga som vanligt och jag ser alla fina framsteg som kommer.


Sedan så skulle jag och Emma köra rygg, men katastrofen hade slagit till på North Pole så hela studion var stängd. Blev superledsen, och efter information om att studion utrymts och måste flytta så känns det inte bättre. Jag inväntar mer information och skickar all kärlek till Emma F som äger studion. Information postas på studions FB-sida.


Idag är det massor med hård kärlek inbokad, har två pass inbokade hos Ida. Ben och axel ska få mos, och sedan kan jag linka hem igen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se