VinterVild

Direktlänk till inlägg 11 september 2015

Fredag, yay!

Av vintervild - 11 september 2015 09:45

Fredag! Yay! Och fint väder, kan knappt bli bättre.


Igår blev ingen träning, förutom lite backbends hemma på kvällen. Satt på eftermiddagen och blev fin i håret istället, det var på tiden. Älsklingen var inte lika nöjd, däremot.


OP i onsdags, gick inte så bra alls, men jag kämpade på. Fick till en fin kombo iaf, även om den behöver jobbas på.


Jade!
 

Filmade på iPad:en så var tvungen att spara ner min egen film från instagram, ifall ni undrar :)


Lite från backbends igår, är stelare än någonsin, men försöker iaf. 

Imorse blev det yoga, inte lika mga som i onsdags, men ett litet gäng. I eftermiddag blir det pole, jag ska få utbildning så jag kan ta lite ordinarie klasser på STHLMPole åxo, det ser jag fram emot. O lite egen träning efter det, innan jag går hem och dör i soffan.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se