VinterVild

Direktlänk till inlägg 9 september 2015

Fullsatt

Av vintervild - 9 september 2015 09:15

Idag var det nästan fullt på Mysore-klassen, nio personer var vi. Läraren hade fullt upp, och det var riktigt kul att se alla köra.

Klassen gick bra, det är skönt när jag är där, men mindre skönt att gå upp kvart över fem på morgonen.


Min axel blev väldigt mkt bättre efter måndagens behandling, så mjuk jämför med innan. Fortfarande stelare än vänster, och båda är stelare än innan skadan, men det går framåt. Så nöjd! Lite mer kärlek så är nog båda tillbaka snart.


Mjukt och starkt!
 

Lite pole  i eftermiddag med var planen, alldeles för länge sedan (i söndags :P). Hittade en video från förra veckan som jag inte lagt upp, en mkt trevlig övergång.


Blir snyggare med bättre axlar
 

Inga planer för dagens pole-pass, bara lite lek och impros tror jag. Vi får se när jag kommer dit.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se