VinterVild

Direktlänk till inlägg 8 september 2015

Tisdag

Av vintervild - 8 september 2015 08:30

I söndags så hade jag min första klass i min alldeles egna kurs, Pole Competition, och det var superkul! Alla elever var duktiga och peppade, och jag hoppas att de hade lika kul som jag.


Kan säga att jag hade rätt så mkt träningsvärk igår, det är inte bara att stå på golvet som instruktör. Speciellt inte när jag tvingar dem att göra allt på båda sidor, måste sätta ett gott exempel.


Igår blev det morgonyoga och på eftermiddagen ett besök hos Ida. Mina axlar, speciellt den högra behövde lite hård kärlek och det fick jag med råge. Kändes lite för ömt i morse så skippade yogan för att låta axeln vila till sig, kanske blir lite ikväll istället.


Imorrn är planen dock både yoga och pole, vi får se hur det går.


Nu så kaffe och jobb, husen bygger inte sig själva.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se