VinterVild

Alla inlägg under augusti 2015

Av vintervild - 18 augusti 2015 09:45

Jag har lite svårt att komma in i bloggrutinen igen efter sommar och uppehåll, men ska göra mitt bästa att bli bättre på det. Snart så börjar min kurs på STHLMPole, och det ska bli så kul! Jag hoppas att mina blivande elever tycker samma sak.


Jag har åxo blivit helt fast i Ashtangayogan och har därför skaffat årskort på Yogayama för att gå på MySore några gånger i veckan. Det är så härligt att börja dagen med träning, och det går lite framåt för varje gång.


Inte så mkt mer att berätta om så bjuder på lite videos istället:




Fotobombad av Sandra :)
     


Nu så dags för jobb, o kanske mer kaffe...

Av vintervild - 10 augusti 2015 10:15

Tiden går fort, redan måndag, och en rätt så mörk sådan. Ngt har gått snett på jobbet så inga lampor som är kopplade till larmet fungerar, vilket betyder att det är mörkt överallt. Ficklampa på toaletten. Elen fungerar iaf, så kan jobba på och tur att det är soligt ute och augusti. Hade varit värre i december.


Ingen yoga imorse, planen var att orka upp, men jag sov väldigt dåligt så skippade det. Det kommer att bli pole i kväll, så sparar yogan till imorgon. Körde ett helt pass igår så det går ingen nöd på mig.


Tränar på med poledancen, och ska ta itu med min stela rygg igen. Den har inte fått kärlek på länge så det är verkligen dags. Speciellt axlar.

Och mer pole i klackar kommer det att bli! Det var riktigt kul, vill bara köra mer.



Mina höfter behöver lite hård kärlek de med


Snart så börjar min kurs på STHLMPole, PoleCompetition! För dig som är sugen på att tävla i framtiden, eller undrar hur det är att tävla. Teori och polearbete, mkt kombinationer, styrka och fokus på linjer. Kom och träna med mig!

Av vintervild - 4 augusti 2015 11:15

Igår så testade jag att polea med klackskor för första gången, och det var riktigt kul! Inte så svårt som jag trodde, det svåra var att se lite snygg och sexig ut. Måste jobbar lite på att bli med som Michelle Shimmy tror jag...


Enkla former




  Att slänga med håret är svårare än en kan tro

 


Idag ska jag till Ida och få lite hård kärlek till mitt ben. Det är mkt bättre nu när det har vilat från yogan i en vecka (lite mer än planerat eftersom min mage var arg), men det behövs ändå lite behandling. Men imorrn blir det träning igen! Yay!


 

Splits!

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards