VinterVild

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2015

KM!

Av vintervild - 31 augusti 2015 16:00

Igår så hade jag återigen äran att få döma STHLMPoles KM! Alla tävlande var superduktiga, humöret var i topp och stämningen var den bästa! Jag, Sandra, Louise och David gjorde ett litet instruktörsframträdande med, men jag vet inte om det fastnade på film. Kul var det iaf!


Vinnare blev Anna Skoot och Clara Jönsson blev publikens favorit. Själv så ville jag ge alla guldmedalj, så imponerad.


Länk till filmer kommer när de har postats.


Sedan hade vi personalmiddag på närliggande restaurang så nu känner jag mig officiellt som en i gänget. Så kom på min kurs, jag är snäll!


För mig har det inte blivit mkt träning i helgen, gjorde ett kort yogapass efter att jag sovit middag med en kurrande minifjant på magen i fredags. Mysigt, men inte mkt sömn. O hela helgen tog jag det bara lugnt, förutom lite uppvärmning och den korta uppvisningen igår.


 

Imorse blev det yoga, men inget planerat i kväll. Imorrn blir det dock både yoga och pole. Jag skulle ha börjat skolan imorrn igen (jobbkurs) men starten blev framskjuten i två veckor så tid för OP istället. Mycket roligare.


Nu lite jobb innan dagen är slut, tiden går fort.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se