VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2015

Vilofredag

Av vintervild - 28 augusti 2015 08:30

Det blev ingen yoga imorse, min kropp kändes alldeles för trött och sliten så jag lyssnade på den och sov en liten stund till istället. Inte för att det hjälpte så mkt, hade gärna legat kvar några timmar till.

Det blir nog ett kortpass i eftermiddag innan jag krashar på soffan och dör.


Jag blev skrämd av älsklingens jobbarkompis igår. Han ringde vid lunch och undrade om älsklingen mådde bra. Eftersom han har diabetes så kan det ske att han får blodsockerfall, och han hade inte kommit till jobbet eller svarade i telefon så jobbarkompisen blev lite orolig. O ringde mig som nästan hann bli helt hysterisk o planera resvägar hem, involverande av resten av familjen och hemska scenarier innan jag fick tag i älsklingen. Han hade lågt blodsocker och vaknade inte av klockan eller mobilen som ringde, men inget mer än så. Dagens pulshöjare.


Men älsklingen var duktig när han väl kommit upp ur sängen, när jag kom hem på kvällen så var alla möbler ihopskruvade och hela gästrummet möblerat! Det blev väldigt bra, bild kommer när vi har hunnit städa undan allt som ska bort. Och köpt gardiner.


Ingen pole idag heller, det blir ett kort yogapass efter jobbet och sedan så behöver kroppen vila. Det är en vecka nästa vecka med.


Från i onsdags, så tungt!
 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se