VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2015

Torsdag!

Av vintervild - 27 augusti 2015 09:45

Torsdag! Bara en morgon kvar, och jag längtar. Det blir svårare o svårare att komma upp när klockan ringer ju längre veckan skrider.


Yoga igår och idag, och ska försöka släpa mig dit imorrn igen. Om en är en riktigt Ashtangayogi så ska en göra sina serier sex dagar i veckan, men den tredje dagen i rad så är jag helt slut, så det är något att jobba upp till. Går jag imorrn så blir det fyra dagar den här veckan, inte så illa.


O lite starkare blir jag, det här blir lättare o lättare
 

Orkade med lite OP igår med, lekte med mina klackar och körde lite styrka efter det. Nackdelen med yogan är att axlar är trötta mest hela så det blir inte så mkt handsprings och andra axeldödare, men det finns som tur är en massa annat att öva på.


Back to basics, inverts och Jade
 

Hemma är det lite kaosartat, jag och älsklingen håller på att göra om vårt extrarum till gästrum, så det är massa IKEAkartonger överallt, saker som ska sättas ihop och andra saker som ska slängas. Förhoppningsvis så blir allt klart i helgen och ordningen blir återställd.

Det verkar vara sorksäsong åxo, missen har släpat sorkar varje natt de senaste dagarna, och inatt så fångade han två stycken! Han måste tycka att vi se hungriga ut.


Nu ska jag dricka kaffe och jobba ett tag innan lunch, och längta efter helgen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se