VinterVild

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2015

Första passet

Av vintervild - 25 augusti 2015 13:45

Både jag och mina fina elever överlevde min första klass! Jag är stolt över migsjälv för att jag klarade det, men är mest stolt över alla som kom och var med och var så duktiga! Nu ser jag fram emot att få börja min kurs, som startar nästa söndag. Ska bli så kul!


På jobbet håller jag dock på att bli galen. Kylaggregatet som står på taket precis ovanför vårt kontor vibrerar, och just där jag har mitt huvud när jag sitter vid skrivbordet så låter det massor! Det gör mig trött, ger mig huvudvärk och förvärrar min tinnitus. Chef och hyresvärd är informerade, men det får det inte att sluta låta.


O ingen yoga idag heller, var hos tandläkaren imorse. Inte riktigt lika skoj.


Försöker vara glad ändå, i eftermiddag så ska jag till Ida och få lite kärlek till mitt vänsterben.


Inga bilder eller filmer från igår, så bjuder på en film från i söndags.Nu ska jag gå o vila huvudet lite och hoppas på kallt väder så att kylaggregatet stänger av sig. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se