VinterVild

Alla inlägg under juni 2015

Av vintervild - 5 juni 2015 08:00

Idag åker jag! Har inte repat så mkt den här veckan som jag skulle ha velat, men det är som det är. Sista genrepet blir precis innan det är dags att åka till Arlanda, och jag hoppas på att det går bra.


Det ska bli skönt när allt är över, det är kul att tävla, men det tar åxo mkt energi och tid. När jag kommer tillbaka blir det fokus på ryggflexibilitet och styrka ett tag framöver, det har fått ligga i bakgrunden den senaste tiden.


Men först lite jobb innan sista träningen och sedan iväg till flyget. Tyskland, here I come!


 



Av vintervild - 2 juni 2015 15:45

Imorse vaknade jag och hade ont i halsen. Panik! Mindre än en vecka kvar till tävling, tre träningspass att klara av och jobb. Blev inte så mkt med det, stannade hemma från jobbet och ställde in både dagens träningspass och det planerade naprapatbesöket. Ingen idé att få behandling krasslig.

Nu känner jag mig bättre, nästan inget halsont o bihålorna känns inte så illa så jag hoppas på jobb och kanske ett kort pass imorgon. Sedan får jag spara på krutet till sista genrepet och hoppas att kroppen håller till på söndag.


De fyrbenta verkar glada över att jag är hemma iaf, omringad av missar här.


Vi har fått en ny tävling till Sverige, Pole Theatre Sweden! Går av stapeln 17 oktober och ansökningsperioden stänger 9 augusti. Klasser för amatör, semi-pro och pro, så iväg och spela in en ansökan och skicka in! Jag vet att jag ska, frågan är till vilken kategori. Hmm....


Senaste genrepet för mig var i lördags, o det gick helt ok. Kunde varit bättre, men om jag var på väg att bli krasslig så kan bristen på styrka ha berott på det. Jag kan min koreo och även om jag gärna skulle vilja ha mer tid att repa (som alltid) så ska det bli skönt när tävlingen är över.


Yoga har jag lekt med åxo, klarade ett lyft till elbowstand för första gången på evigheter!



Nu ska jag placera mig i soffan för att titta mer på Netflix och be till de högre makterna att jag bli frisk snart.  




Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards