VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 juni 2015

Lördagskväll

Av vintervild - 13 juni 2015 18:00

Idag är det väldigt fint väder, och jag har varit duktig och röjt i djungeln, dvs trädgården. Det var jobbigt och tog sin lilla tid, men nu behöver jag inte skämmas varje gång jag tittar ut genom fönstret.


 

Älsklingen har varit borta i några dagar så det har bara varit jag och de fyrbenta, men ikvälls så kommer han hem igen. Det har varit mkt skönt att ha sängen för migsjälv måste jag säga, kommer att sakna det ^^


Träningen rullar på, hade handstående med Toubab igår, lika frustrerande som alltid. Jag är så nära, men det går bara inte att göra en press-up! Dumma kropp.Det kommer bli mkt yoga för mig i sommar, jag har köpt sommarkort på yogastället bredvid jobbet som har Mysore Ashtanga på morgnarna som jag ska hoppa på några dagar i veckan.   

Nu ska jag vila lite, och vänta på att pojken kommer hem.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se