VinterVild

Direktlänk till inlägg 8 maj 2015

Nytt jobb!

Av vintervild - 8 maj 2015 08:15

Jag har fått ett nytt jobb! Eller ett till, inga planer på att sluta mitt dagjobb, men jag har fått äran att bli instruktör på STHLMPole! Wee!


Bild av bästa Stina Östling  Att lära ut har inte varit mitt mål, jag har inte känt mig tillräckligt bra eller pedagogisk, men efter att glatt ha hjälpt folk på OP och under de klasser jag själv har tagit så tyckte jag att det var dags att ta steget och dela med mig av mina kunskaper, och STHLMPole är ett underbart ställe och jag är så glad över att få komma med i deras gemenskap.


Jag kommer inte att börja förrens tills tidigast slutet av sommaren eftersom terminen går mot sitt slut, så jag har lite tid på mig att träna på min pedagogik och fundera ut vad jag vill lära ut. Det ska bli så roligt att gå vidare i min poleutveckling och hjälpa andra nå mål och förhoppningsvis gå ut i tävlingsvärlden.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se