VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 april 2015

Norska Mästerskapen

Av vintervild - 20 april 2015 13:45

I helgen så var jag i Oslo för första gången. Åkte ned på lördagen för att döma Norska Mästerskapen, och det var så kul! IPSF-regler, så jag fick döma min första IPSF-tävling. Så nervöst, men jag är mkt nöjd över min insats, och mina domarkollegors.


  Alla tävlande och domare efter tävlingen


Det var en lång och intensiv dag, och inte mycket orkades med på efterfesten (vi stannade i hela fem minuter, typ), men jag har aldrig sett så proper och professionell ut som i mina domarkläder.


Vinnare i Elit Dam blev Tina Jahr Hagberg, och hon kvalade dessutom till VM, tillsammans med tvåan i samma kategori, Elise Dahl Hansen.


Igår blev det en kort sovmorgon, och sedan så hade jag en workshop med Alex Shchukin, en mer dansklass. Superkul, och lite inspiration till den kommande tävlingen. Sara och Stina var åxo med, och en snygg bild fick vi tillsammans med Alex efteråt.


 


Sen så var de andra på lite fler workshops, och efter det gick vi som var kvar och drack lite rosé i det otroligt vackra vädret innan det var dags att bege oss till flygplatsen. Flyget hem gick 22.00 så det var en tröttis som ramlade innanför dörren hemma vid ett i natt. Älsklingen hade som tur var fixat mat till mig, så jag slapp somna hungrig, men det blev lite sovmorgon imorse.


Imorrn träning igen, pepp!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se