VinterVild

Direktlänk till inlägg 4 februari 2015

OP-tisdag

Av vintervild - 4 februari 2015 15:45

OP igår gick riktigt bra, trots att jag kände mig lite trött och seg efter nattens bravader. Stannade inte så länge, ska ju fortfarande ta det någorlunda lugnt med träningen, men fick till en del.Har börjat lite mer med styrketrick, och Aysha-Iron X passar bra till det eftersom vanliga Iron X inte funkar med min axel ännu. Bättre än jag trodde det skulle vara, så jag hoppas att den är tillbaka snart.


Lite rygg med, men det är stelt och blä med den tycker jag. Fick till en ok handstand backbend, men den har långt att gåÖvade Jade med och blir så frusterad över att den inte vill bli platt! Dumma, dumma Jade.


Idag var jag hos sjukgymnasten och diskuterade mitt träningsprogram och jag fick sedan lite behandling av axeln. Hon tycker att det ser bra ut, den är på väg att bli stark och glad igen. Nu har jag inte riktigt erkänt hur mkt annat jag tränar, men så länge jag inte får klagomål så kör jag på. 


Ikväll är det middag med de som går Nivå 5 på NPS, och trots att jag inte kör den just nu så får jag vara med. Älsklingen mådde mkt bättre inatt och imorse så jag vågar att lämna honom ensam ett slag utan att riskera att han dör.


Men lite mer jobb innan det är dags att vara social.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se