VinterVild

Alla inlägg under januari 2015

Av vintervild - 14 januari 2015 08:20

Filmen på min fina cheststand kom visst inte med i förra inlägget:



Jobb, jobb o sen OP.  Längtar (som alltid) redan efter helg...
 



Av vintervild - 13 januari 2015 20:15

Tisdag och vilodag, sitter och tittar på skräp-TV medan jag väntar på älsklingen. Ska göra lite kvällsyoga innan det är dags att sova.


OP på STHLMPole igår, det gick helt ok. Mkt som jag inte klarade, men jag känner att jag blir starkare och starkare. Jobbade på vighet igår, och blev väldigt frustrerad över min Jade som vägrar att bli platt! Dum, dum Jade...



Lyckades inte med en bird of paradise, men gjorde en split som är på väg dit. Inte perfekt, men den har potential.



 
 

Gjorde min första cheststand efter skadan, för min yoga, och jag kunde lyfta upp! Med en spark, och det var stelt, stelt, stelt, men jag kom upp och kunde stanna. Yay! Det gjorde min dag.


Imorrn blir det OP igen, har inga planer på vad men något skoj blir det. Mest styrka, och kanske vågar mig på en handspring igen. Men bara jag får leka på stången så blir jag lycklig...

Av vintervild - 12 januari 2015 12:45

Måndag igen, med massor av snö! Äntligen känns det som vinter, jag hoppas verkligen att det håller i sig och inte töar bort alldeles för fort.

Missen var inte imponerad däremot, det blev korta utestunder och mkt sova i helgen för latmasken.


Igår blev det rehab och yoga, inte så mkt att orda om. Jag blir lite starkare och vigare för var dag, även om jag fortfarande känner mig svag och klumpig.


  Bird of paradise


Idag blir det pole och jag tänkte försöka mig på ovanstående trick på stången, får se hur bra det går. Återkommer med rapport.

Av vintervild - 9 januari 2015 22:39

Äntligen fredag. Det var härligt med en kort vecka, undrar om det går att övertyga chefen om att ha så framöver? Tror inte det...


Idag så blev det pole med S, men jag var inte på topp så det blev mest flams och lek. Jag blir så när inget går som jag vill och jag är alldeles för trött, stackars S fick stå ut med mycket.


Lite blev det gjort iaf, lyckades med en handspring på spinny. Inte mkt spinn, dock, och den kan bli snyggare, men jag gjorde det! Nu ska axlarna få vila en dag innan det blir träning på söndag. Har inte bestämt om det blir pole eller rehab, men ngt blir det.


Lite yoga som avslut som alltid, Sirsasana till Bakasana.



 

Älsklingen är ute med jobbet så jag varvar ner med lite skräptv innan sovdags. Så skönt med sovmorgon imorgon, längtar...



Av vintervild - 8 januari 2015 21:51

Jag har överlevt två dagar med jobb, o det känns riktigt bra att det bara är en kvar innan helgen. Längtar så efter sovmorgon.

Rehab idag efter jobbet, avslutade med en Baby Bakasana. Nu sova, alldeles för sent...

Av vintervild - 7 januari 2015 16:30

Åter på jobbet, och det kanske kan bli lite ordning på bloggen nu när jag sitter framför datorn lite mer och dessutom har lite träning att blogga om.


Var hos sjukgymnasten imorse, jag fick visa mina övningar och några ökade vi vikt på. Det ser bra ut, och vi ska köra på några veckor till. Nästa fredag så ska jag få komma och få behandling, det ser jag fram emot.


Pole kör jag lite mer nu, men ska göra mitt bästa att hålla igen och inte köra mer än två dagar i veckan så länge jag fortfarande är svag. Jag får se hur bra det går, det är ju så kul!

Vissa saker går, men styrkan är fortfarande borta och jag har bara lyckats med shouldermount en gång. Men bara att öva och jobba på, den kommer tillbaka någon gång.


Testade Allegra i måndags på STHLM Pole och det gick överraskande bra! Inte rak, men linjen knä till knä är riktigt platt och fin.



 

Körde på DQ i lördags, och det gick inte bra. Det var superkallt och jag hade inget grepp alls så övade på hjulningar och handstående vid stången istället. Det gick bättre.


Vet inte när jag ska hinna köra igen, eller vart, men jag hoppas att jag hinner med ett pass till i veckan. Plus ett rehab-pass, och yoga. Busy.


Lyckades somna efter ett och fick några timmars rastlös sömn innan klockan ringde imorse, så det blir en kort dag idag trots att jag kom in sent. Förhoppningsvis så somnar jag tidigare ikväll, utan fyllesång utanför fönstret, och tar igen mina timmar imorgon istället. Pigg och glad.

Av vintervild - 6 januari 2015 22:53

Jobb imorrn efter två veckor ledigt, lite svårt att somna. Ännu svårare med husets fyllo som skriker lite då o då utanför fönstret. Suck...

Får iaf lite sovmorgon, ska träffa sjukgymnasten på morgonen och visa hur duktig jag har varit med mitt rehab.

Inte rehab, bara yoga

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards