VinterVild

Direktlänk till inlägg 26 januari 2015

Helgen

Av vintervild - 26 januari 2015 16:15

Det kommer att bli lite mindre träning den här veckan, förra veckan så blev det lite mkt så jag behöver vila. Min kropp har fortfarande inte kommit tillbaka till där den var innan skadan, och jag vill inte riskera att skada mig på något annat sätt. Nu får det faktiskt räcka.


Handstående med Toubab i fredags, så kul! Vad jag har saknat att vara upponer, och jag hade inte tappat så mkt som jag trodde, var tom starkare på vissa punkter. Balansen var inte så mkt att hurra över däremot, max fyra sekunder lyckades jag stå. Men jag hoppas att det kommer tillbaka snabbt, och att jag kan klara mitt mål, att stå en hel Insta-film (15 sek)!


I lördags så hade jag och S klass med Josh Taylor från England. Jag har träffat han förut, han var lärare på polecamp i Barcelona som jag var på för snart tre år sedan. Tiden flyger..

Vi fokuserade på floorwork och flow och det var väldigt kul och lärorikt. Jag ska försöka filma lite av det vi gjorde nästa gång jag kör pole, om jag minns vad vi gjorde.


Igår bara vila och en kortis med yoga.


Idag blir det rehab efter jobbet, ska snart bege mig, och sedan hem och laga mat.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se