VinterVild

Direktlänk till inlägg 15 januari 2015

Torsdagsskoj

Av vintervild - 15 januari 2015 09:00

Torsdag, och idag så ska jag äta middag med några poletjejer efter jobbet. Vara social utan träningskläder! Det händer inte så ofta. Ska göra mitt bästa för att inte somna bara.


OP igår, gick helt ok. Hittade en ny kombo som jag tränade på, efter lite om och men så fick jag till den. Inte perfekt, långt ifrån, men med tanke på att jag inte ens lyckades göra en Titanic när jag kom till träningen så är jag nöjdMen jag måste jobba på mitt ansiktsuttryck! Resting bitch face funkar lixom inte.


Idag får jag massage på jobbet, och imorrn ska jag få behandling av min axel hos sjukgymnasten. Jag hoppas att hon kan få ut lite spänningar, jag vill börja med backbending igen men det fungerar inte när höger axel är superstel och inte vill stretcha ut alls. 


Men först jobb, såklart. Snart helg iaf, längtar...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se