VinterVild

Alla inlägg under november 2014

Av vintervild - 11 november 2014 20:00

Jag har fortfarande inte hämtat mig från söndagen, jag tror att jag behöver minst en helg att sova ut på innan mina krafter kommer tillbaka. Det skulle ju underlätta om jag kunde sova på nätterna, men en kan inte få allt...


Jag ska ge min syn på SM, men det kommer att bli till helgen. Just nu är det för mkt liv i vägen, massor med jobb och för lite sömn så jag kan inte tänka ordentligt.


Jag har gjort mitt Toubab-program och min dagliga stretch, med sällskap, och nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem så jag kan få ngt i mig. Inte för att jag behöver så mkt mer än det jag småäter på jobbet, jag kommer verkligen vara en rund boll när jag får leka på stången igen. I brist på träning så äter jag helt enkelt, mkt dålig kombination.


Annars händer inte så mkt. Ett SPDF-möte stundar snart, jag har stora äran att döma KM på STHLMPole på lördag och inte så mkt mer. Men jag överlever.


 Stretching med sällskap

ANNONS
Av vintervild - 10 november 2014 21:45

Pannkaka

ANNONS

SM

Av vintervild - 9 november 2014 20:16

Nu är SM över och det har varit en ära att få ta hand om alla underbara tävlande, att fått vara med i skratt och gråt.
Jag har varit nervös för dem allihopa, men så stolt! Nu är jag helt slut, det blir en tidig kväll.

Av vintervild - 6 november 2014 20:00

Trött. Ben och mage á la Toubab och stretch efter. Enkel middag.


Älsklingen har börjat äta nyttigt, han och hans vän R äter bara sallad med tillbehör, dricker smoothies och juicer i två veckor, minst. Han började i måndags och har lyckats överleva än så länge, och jag är så stolt över honom. Får se om han lyckas överleva helgen med.

Jag försöker haka på lite, lagar egen nyttig mat. Planerar, måste börja äta mindre nu när jag inte tränar som jag brukar, innan jag blir en stor, rund elefant. Då kommer jag aldrig att komma upp på pinnen igen.


Blir nog en tidig kväll idag, är trött och det är en dag kvar att jobba. Sover dåligt eftersom jag fortfarande bara kan ligga på rygg eller på vänster sida, och vaknar ofta med ryggont när ligger på rygg eller av att jag rullat över på höger sida i sömnen. Längtar efter att kunna sova normalt igen.


 Höger spagat. På väg, men inte perfekt


 Split, så nära. En centimeter i taget...


Av vintervild - 4 november 2014 21:43

Toubabprogram och benstretch idag. Inte alls samma sak som Pole, men en dag i taget.

Av vintervild - 3 november 2014 21:49

Vilodag idag, från det lilla tränande jag gör. Träffade fina S och tog en bit mat, pratade strunt och gick i affär. Tänkte jag skulle köpa ngt nytt i klädväg som inte var träningsrelaterat, det gick inte så bra. Kom hem med en ny sport-BH.
Skadad.

Imorrn blir det ben o stretch igen. Jag funderar på att börja med rygg lite smått om nyckelbenet tillåter, jag får se hur det känns.

Av vintervild - 2 november 2014 18:00

Idag körde jag igenom Toubabs program hemma, det var jobbigt men inte dödande. Jag tror att han var snäll mot mig, men då kan jag o andra sidan göra det oftare.


Sedan lite stretch. Det är inte mkt annat som sker i mitt träningsliv just nu, så det kommer att bli rätt så tråkiga blogginlägg tills jag är tillbaka på pinnen igen.


   

Nu dusch och vänta på att älsklingen kommer hem från sin träning. Omvända roller här hemma helt enkelt.


Av vintervild - 1 november 2014 18:00

Jag överlevde veckan, och kommer att överleva fram tills jag får träna igen. Hade en privatklass med Toubab igår och fick ett träningspass för ben och mage så att jag inte blir helt förslappad här hemma.

Stretchar ben åxo, hoppas på att vara vig och mjuk som en barbiedocka när jag väl får polea igen.


 

 




I torsdags så var jag på STHLMPole och hälsade på, fikade med Sandra, hälsade på Ida mellan patienterna. Det var trevligt, och jag klappade lite på stången som jag föll ner ifrån och gjorde några snurrar. Livet går framåt helt enkelt.


Idag var jag med söta syster och tände ljus i minneslunden för de som inte är med oss längre. Så vackert på kyrkogården.


Nu väntar jag på älsklingen och mat, hungrig.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se