VinterVild

Direktlänk till inlägg 15 november 2014

Domare!

Av vintervild - 15 november 2014 22:14

Idag var en lång dag. Började med att älsklingen hade lågt blodsocker, så jag var tvungen att peta i han några dextrosol. Då blev han lite bättre, men några timmar senare fick jag göra om proceduren. Dålig diabetiker.

Sen övergav jag honom för att bege mig till STHLMPole för att vara domare i deras KM. En riktig ära! Jag tjuvkikade lite på genrepet, pratade med alla fina där och visade filmen på mitt fall. För självklart har jag det på film. Jag har inget vågat titta själv, men jag ska. Någon gång.

KM:et var superkul att döma, men svårt. Hög nivå och värdiga pristagare. Jag ska tvinga minst hälften att vara med i nästa SM ?

Sedan handla mat o hem för lite stretch, mat och film. Älsklingen hade återhämtat sig och inte dött i min frånvaro som tur var. Det blir så jobbigt då.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se