VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2014

IPSF-domare!

Av vintervild - 29 oktober 2014 11:30

Jag klarade IPSF-provet och är nu en nationell domare enligt IPSF:s regler! Yay! Dock så kommer jag inte att döma i SM, jag ska vara backstage och ta hand om mina fina tävlande ända fram till slutet. Vara polemamma, helt enkelt.


Nu vill jag börja döma, förhoppningsvis så får jag skugga på tävlingar och döma videoansökningar så att jag lär mig och kan bli internationell domare.


Jag behövde lite bra nyheter idag, eftersom jag inte står på scen på Cypern i eftermiddag som planerat. Jag försöker vara glad och positiv och göra det bästa av situationen, men just nu så orkar jag inte. Ska överdosera choklad när jag kommer hem från jobbet och hata världen en aning. Att jag dessutom håller på att bli galen av träningslöshet gör inte sakern bättre, jag blir nedstämd av att inte träna så mkt som jag brukar. Inte kan jag springa heller, stötarna gör ont i nyckelbenet, men ska ta en lång promenad ikväll. Innan chokladen, annars så kommer jag inte komma så långt.


Om något går fel idag så kommer jag att börja gråta. Ibland får man vara svag.


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se