VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2014

Var försiktig med vad du önskar

Av vintervild - 19 oktober 2014 11:23

Kära högre makter, när jag skrev att ville bryta ett ben så var jag inte allvarlig!


Det blir ingen tävling. Det blir ingen pole eller contortion eller annat skoj på 12 veckor. I torsdags när jag skulle köra igenom min koreo för första gången så gick något snett o mitt i en övergång till aysha så rasade jag i golvet, huvudet först.

Först så trodde jag bara att min stolthet fått sig en törn, men när den första chocken lagt sig så kände jag att det gjorde väldigt ont i höger arm och att nyckelbenet inte kändes som det skulle.

Efter att Ida tittat på det, jag var på STHLMPole när jag klantade mig, så blev det taxi till akuten där jag blev kvar i några timmar. De var oroliga för min nacke så jag fick vips en nackkrage och blev skickad på röntgen.


 Let me take a selfie


Som tur var så var det inget knas med nacke eller huvud, men mitt nyckelben är numera i fyra delar som står åt lite olika håll. Inte illa nog för en operation, men jag kommer att bli väldigt knölig när det har läkt.


Jag har spenderat helgen med att äta choklad och tycka synd om migsjälv, och hata världen en aning, men det kommer en inte långt på så det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Lära mig uppskatta utsläppt hår, tex, eftersom håruppsättning kräver två armar.


Jag var som sagt på STHLMPole när jag rasade, men det var absolut inget de gjort som ledde till olyckan. Allt var mitt fel, och jag fick bästa hjälpen en kunde önska sig efteråt så tusen kramar till Sandra, Ida och de andra!!   


Idag blir lugn, som resten av helgen, med lite städning, enkel yoga och ett bad. Ska bli intressant att försöka tvätta håret med en funktionell arm...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

19 oktober 2014 11:50

Tänker på dig och önskar dig ett snabbt tillfrisknande <3

Varma kramar,
Emma

vintervild

20 oktober 2014 21:32

Tack vännen, det betyder mycket. Kram!

 
Ingen bild

Rebecca

19 oktober 2014 12:07

Men, nej. Så kan man inte hålla på. Ramla ner och sånt... Det är bara att gilla läget, som du uppenbarligen gör. Drar själv ledband i foten ungefär en gång om året, och då blir det samma sak; ingen tävling och bara vila. Inte så kul =( Krya på dig och håll ut!

byxan.bloggplatsen.se
puzzelbloggen.bloggplatsen.se

vintervild

20 oktober 2014 21:33

Mycket dåligt att ramla, nu vet jag det. Kram!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se