VinterVild

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2014

Dagens planer och panik

Av vintervild - 16 oktober 2014 12:45

Nu har deltagarlistan för Pole Art Cyprus kommit upp och genast så känns allt mer verkligt. Men jag vet inte riktigt hur de har tänkt, min kategori, Semi-Professional, är beräknad att ta nästan fem timmar, men vi är bara 23 deltagare. De måste ha tänkt lite fel.


Så nu börjar paniken krypa fram, och känslan att vilja bryta ett ben blir starkare. Som vanligt alltså. Men det kommer att gå fint, jag tävlar inte för att vinna utan för att göra mig själv bättre. Det värsta som kan hända är att jag kommer sist o det är jag ju van vid.


Nivå 5 igår, vi gjorde roliga kombos, men min energinivå var rätt så låg så orkade inte så mkt. En fin nedgång från Superman lärde jag mig iaf.


Idag blir det OP, planen är att komma igenom hela koreon en gång. Får se hur bra det går... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se