VinterVild

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2014

Domarära och årsdag

Av vintervild - 15 oktober 2014 14:30

Jag har hamnat fel i veckan, det är bara onsdag men jag vill ha torsdag! Det kommer att bli jobbigt på fredag när jag tror att det är lördag och sovmorgon...


Måndag var en dålig dag av många anledningar, mest min egna klantighets skull. Det är bra att vara hos läkaren när man ska vara där, inte två timmar senare. Så resten av dagen blev förstörd den med, men som tur var så gick contortionpasset bra så kunde sluta på ett bra sätt.


Vi gjorde elbowstand till cheststand, något som fungerar helt ok för det mesta och jag fick till en fin nedgång.Igår var det jobb, jobb, besök hos Ida och mer jobb. Mitt högerben mår fin-fint nu och efter tävlingen så ska jag börja stretcha det lite hårdare, men ingen idé två veckor innan jag ska stå på scen. Jag är redan nojig över att bli sjuk när alla omkring mig blir förkylda till höger och vänster.


Jag har åxo fått äran att vara domare på STHLMPoles KM i november, superkul! Ska bli så roligt att få se alla duktiga tävlande, och se kreativiteten flöda.


Idag är sista Nivå 5 för den här omgången, och nästa termin ska jag gå Powerpole med Anna-Maija. Jag känner att jag måste börja ta tag i mina deadlifts någon gång och jag är för lat för att göra det själv.

Jag funderar dock på att skippa Flexy Pole efter Nivå 5, min sömn har varit usel hela veckan, och dessutom så firar jag och älsklingen årsdag dag. 12 år. Hur har han stått ut?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se