VinterVild

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2014

Sammansatt

Av vintervild - 11 oktober 2014 20:45

Idag hade jag privatlektion med Anna-Maija och fick hjälp med småsaker i mina kombos. Vart jag ska titta, hur jag ska få bästa vinkeln. Vi upptäckte att jag tittar på fötterna när jag klättrar, det är en sak jag inte tänkt på trots att jag sett massor med videor på mig själv, så det ska fixas.

Sen fick jag hjälp med en ny spinnykombo eftersom den jag ville ha inte fungerade med min kostym, men jag är mkt nöjd med hur det blev. Mkt, mkt nöjd.


 

Nu är det bara att orka hela numret och köra det om och om igen tills det är perfekt.


Jag har varit ensam hemma hela eftermiddagen, sov lite middag, åt jordnötssmör och tittar på Buffy. Älsklingen är ute på vift, det började med en sväng förbi gymmet för honom och sedan mat efter och kanske en öl eller tre. Har inte hört med sedan det var matdags, får se om han kommer hem inatt eller inte.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se