VinterVild

Direktlänk till inlägg 7 oktober 2014

Den sista tiden

Av vintervild - 7 oktober 2014 07:45

Det har varit mycket den senaste tiden, där av brist på uppdatering. Sedan så gör jag inte så mkt spännande heller, mest bara tävlingsträning och det är samma sak hela tiden.


Det går bra med träningen inför tävlingen, förutom att jag nog måste byta ut min långa spinnykombo och så har jag problem med en övergång på statisk som inte blir som jag vill. Jag har ett privatpass med Anna-Maija på lördag och då ska hon få piska mig i form och hjälpa mig med de sista poledelarna. Så det känns under kontroll trots allt.


I fredags var det begravning för mormor, en liten ceremoni med bara barn och barnbarn. Syster läste en text om mormors liv och jag sjöng "Ack Värmeland du sköna". Mormor var säkert nöjd med det hela.


På jobbet blev det helt plötsligt mkt att göra när min kollega råkade ut för en cykelolycka och är sängliggande i sex veckor. Jag har iaf inte tråkigt, så att säga.


Idag blir det benkärlek igen så vila och nya tag imorgon.

 
ANNONS
 
Ingen bild

stina

7 oktober 2014 14:54

Ack värmland du kära ❤ börjar alltid gråta när jag hör den... Det har blivit en återkommande låt på begravningar sista tiden då min värmländska sida trillar av pinnen en efter en... Stor styrkekram!

vintervild

8 oktober 2014 21:47

Tack vännen! Det är svårt med begravningar, men det är en vacker sång.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se