VinterVild

Direktlänk till inlägg 25 september 2014

Bokat och klart

Av vintervild - 25 september 2014 08:45

Så, nu har jag bokat flyg och hotell för PoleArt Cypern och klickat hem en fin dräkt att tävla i. Den ska pimpas lite, men det känns bra att ha allt under kontroll.

Låt är inskickad och koreon på gång, bara jag klarar allt, orkar allt och inte ramlar av scen så blir det nog bra.


Hitta flyg var inte det lättaste så det blir lång resväg dit och ännu längre hem. Har 10 timmar i Warszawa på väg hem, funderar på att gå ut en sväng på stan om det går. Eller sova, flyget från Cypern går nämligen 03.40


Idag är jag helt slut efter lång och härlig träning igår, men ska pallra mig till studion och köra lite floorwork och mjuka upp stela axlar. De blir starka, men stela när jag kör så mkt pole.


Klarade en ny snurr igår! Den ser ut som skräp, men det går att ordna.Sen är den inte så snygg ens när man gör den snyggt, men den ger höga poäng enligt IPSF:s regler. 


Yoga innan, är så nöjd över att jag klarade den här lilla sekvensen, det gjorde jag inte när jag började mitt lilla yogaprojekt.Men nu jobba, titta på regnet och drömma om helgen när jag äntligen får sova lite mer... Jag har enkla drömmar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se