VinterVild

Direktlänk till inlägg 18 september 2014

Sjuk?

Av vintervild - 18 september 2014 13:30

Är fortfarande helt slut efter de senaste dagarnas träningsorgie. Speciellt armarna har gett upp känner jag, tur att det är vilodag idag. Ska till bästa Ida och mörda mitt högerben och sedan åka hem och inte göra mkt alls. En bra plan.


Bra träning igår på nivå 5, vi fick träna en invertsnurr som såg så enkelt och fin ut när Anna-Maija gjorde den, men för mig blev det bara katastrof. Fast med humor för det såg nog väldigt roligt ut när jag hängde där och fastnade i migsjälv. Bara att öva helt enkelt.


Gjorde annat så gick bra, lärde mig en övergång till scorpoi som jag övat på i snart två år utan att poletten ramlat ner, men igår så äntligen!


Succé!
 

Contortion efter gick ok, var så trött att jag knappt orkade upp i cheststand eller brygga, och axlarna kändes som betong. De behöver få mkt kärlek nu när jag kör så mkt pole.


I övrigt så känner jag mig inte helt frisk, tror att jag håller på att bli sjuk o det har jag varken tid eller lust med. Hoppas det går över med lite vila ikväll.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Malin

18 september 2014 13:51

Hoho, den ingången till scorpio får jag inte alls rätt på! :) legs all over the place ;P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se