VinterVild

Direktlänk till inlägg 12 september 2014

Happy Keem!

Av vintervild - 12 september 2014 08:00

Äntligen fredag! Veckan har gått fort, som vanligt, men det ska bli skönt med helg igen.


OP igår, rätt lugnt, tränade mest Superman till shouldermount, början på min statiska kombo och dansdelen som inleder hela koreon. Det känns bra, men jag måste bli mer bekväm och mindre robotaktig i min dans. Det är därför jag övar den hela tiden, så att den ska bli som en andra natur.


Idag ska jag köra med Toubab igen, nu när jag vet när nästa dansdel ska komma in. Ska bli superkul!


Lite lek blev det med, Hanse och Emma var med och körde så fick sällskap. Testade Keem igen och den blir bara bättre och bättre.


  Smile!


Jag funderade på OP idag, men det började så sent och jag är en tröttis så det blir att åka hem efter Toubab och sova.


Men först jobb, husen bygger inte sig själva.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se