VinterVild

Direktlänk till inlägg 11 september 2014

En bra dag

Av vintervild - 11 september 2014 10:30

Snart helg igen, tiden springer på fort. Skönt, för jag är som vanligt trött och vill sova hela helgen. Kanske ska vara vaken lite längre än till nio på lördag kväll iaf. Kanske.


Bra träning igår, Anna-Maija är ute på äventyr så vi hade Zenia som instruktör och lärde oss massa roliga saker.  Svåra, men roliga som ska jag ska träna på framöver såklart.


Snurr, snurr, snurr
 


Sedan var det flexy pole och jag gjorde otal försök att komma in i eagle. Inget lyckades, men det är bara att kämpa på så går det en vacker dag.


Lite yoga har jag hunnit med åxo, o testade min split igår igen. Jag jobbar inte så mkt på den, men jag tror det är dags nu för den ser helt ok för att vara ojobbad med.


 

 

Snart blir det massage här på jobbet, och i eftermiddag OP. Ska jobba på min statiska kombo och träna dansen i mitt nummer. Det blir nog bra det här.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se