VinterVild

Alla inlägg under augusti 2014

Av vintervild - 21 augusti 2014 09:45

Tre timmars hårdträning igår, det känns idag. Somnade iaf ovaggad, det var riktigt skönt. Inte lika skönt när klockan ringde, tog lite sovmorgon för det blir ingen poleträning idag. Lite yoga och handstående hemma hade jag tänkt, och gos med älsklingen, inte att förglömma.


Härlig klass med Anna-Maija, egen träning i all ära, men jag älskar att ta kurser och bli puttad ur min comfort zone. Plus att jag får massa inspiration till tävlingen.


Klarade en övergång till true grip handspring för första gången, yay! Inte så smidig än, men det beror på att min vana handspringsida är min ovana Jamillasida.En mkt fin spinnykombo lärde vi oss med, men ni får nöja er med en stillbild den här gången.


  Med ett helt ok ansiktsuttryck för en gångs skull


Efteråt var det contortion, Flexy pole-kursen är upplagd så att det är contortion varannan gång och polearbete varannan och vi började med att böja oss på golvet. Jag kände mig som en gammal gumma, stel från poleträningen och med träningsvärk kvar från i måndags, men det gick helt ok.


  Inte min bästa cheststand, men den var stabil o jag kunde stå länge i den


Idag har jag träningsvärk överallt... På ett mkt skönt sätt, tur att det massagedags på jobbet idag.


Snart helg, första jobbveckan har gått bra men min kropp vill bara sova...

ANNONS
Av vintervild - 20 augusti 2014 08:15

Onsdag, veckan traskar på. Bara två morgnar kvar innan helg och sova igen... Jag överlevde även gårdagen, med jobb och lite OP efter.


Kort OP-pass med bara spinny, det var länge sedan jag körde mkt på spinny och jag kände mig snurrig, svag och allmänt lost. Men bara att börja köra mer helt enkelt.


En liten kombo jag testade, jag är inte helt nöjd med den, men kanske har den potentialJag har hårdträning på gång för jag ska tävla i oktober, i PoleArt Cyprus. Det är en öppen tävling så alla som anmäler sig får tävla, och hälften dans, så det kommer att bli en utmaning. Men en rolig sådan, och jag kan ju inte komma mer än sist och det är jag ju van vid.

Så mkt träning blir det framöver, utöver mina klasser. Idag är det Nivå 5 och en ny klass, Flexy pole, så tre timmars träning väntar efter jobbet.


Stackars älsklingen kommer att bli ännu mer poleänkling.

ANNONS
Av vintervild - 19 augusti 2014 07:30

Jag överlevde första dagen, både jobb och träning och jag kom ihåg vad jag höll på med. Nästan. Det betydde inte att jag kunde somna igår så idag är jag ännu tröttare, tur att det finns kaffe.


Contortion igår, med Zenia som ledare. Ett annat upplägg och nya utmaningar och jag måste säga att jag gillar det mkt. Lugnare, men inte minde jobbigt eller intensivt för det, och idag så har jag rejäl träningsvärk i överdelen av ryggen. Ett mkt gott tecken. Jag ser fram emot de kommande gångerna!


En bild från igår, "före"-bilden och förhoppningsvis en mkt snyggare brygga om några veckor.


 

Idag är planen lite OP efter jobbet och sedan förhoppningsvis tidig kväll, och att jag somnar tidigt. Nu ska jag dränka mig i kaffe så att jag kan hålla mig vaken.Av vintervild - 18 augusti 2014 08:45

Jag har inte dött, jag har bara haft semester, och då fick bloggen åxo ta lite semester.


Jag har haft det bra, har hunnit med att åka bort med älsklingen till Småland, åka ut med båten, träna och njuta av sommaren. Inte mkt tid över till bloggen med andra ord. Men nu sitter jag åter på jobbet och försöker komma ihåg vad jag höll på med innan jag försvann iväg, och låta bli att somna. Det gick helt ok att komma upp imorse, lite senare än planerat, men att hålla mig vaken är en annan femma.


Idag så börjar kurserna på NPS åxo, först på schemat så står Contortion idag klockan sex, jag får se hur levande jag är då. Jag har hållit igång lite grann under semestern, men det är aldrig lika bra som att ha någon som leder en.


Men nu är det dags att försöka komma igång och minnas vad sjutton det var jag jobbade med egentligen.  Flyger


Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se