VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2014

Pole-SM 2014

Av vintervild - 27 augusti 2014 09:45

Viktig info om årets SM i pole!


Det var medlemsmöte i söndags och då röstades det igenom att framöver så ska SM anordnas med IPSF:s regler från och med SM 2015. För att få kvala till VM i London 2015 så hade SM 2015 dock behövts gå av stapeln innan maj 2015, och det är väldigt nära inpå både årets SM och nästa års VM.

Istället så kom samtliga närvarande på mötet överrens om att vi ansöker om att lägga till en kategori i årets SM för de som vill tävla enligt IPSF:s regler och försöka kvala till VM 2015.


För att få anordna en tävling med IPSF:s regler så krävs att man ansöker om det och får godkänt från IPSF att göra detta. SPDF har lämnat in en ansökan, men inte fått svar ännu, men eftersom SM närmar sig med stormsteg, och vi borde inte få avslag på detta, så väntar vi inte på svar från IPSF. Skulle vi av någon anledning få avslag på att få använda IPSF:s regler så meddelas det snarast.


Det här innebär att i år har vi (förhoppningsvis) två kategorier på SM, en poledanceinriktning med friare regler satta av SPDF, inga obligatoriska trick eller måsten gällande hur länge man ska hålla trick och liknande. En mkt passande kategori för de som föredrar den friare och mer dansanta delen av pole.

Den andra kategorin är polesport där vi använder IPSF:s regler med compulsaries, poängkombinationer och allt annat som det innebär. En kategori för de som vill försöka kvala till London, eller föredrar den mer uppstyrda och sportiga delen av pole.


För att ansöka till poledance-kategorin så gäller de ansökningsregler som står på SM:s hemsida, men för ansökan till polesport-kategorin så krävs ansökan enligt IPSF:s regler. Det innebär att ansökan måste innehålla två strength compulsaries, två flexibility compulsaries och en compulsary spin. För att få ut häftet med compulsaries, som IPSF har bestämt inte är tillgängligt för allmänheten, kontakta Petra Larsson.


Med hänsyn till detta så har vi förlängt ansökningstiden till 7/9 så att de som vill ska kunna filma en ansökan enligt IPSF:s regler.


Man får ansöka till och tävla i båda kategorierna om man vill.


Så ansök till SM! Poledance eller polesport, du bestämmer! Glöm inte att ange i ansökan vilken kategori du vill tävla i.


Vid frågor maila till info@spdf.se så ska vi försöka svara på alla frågor.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se