VinterVild

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2014

Regnig tisdag

Av vintervild - 26 augusti 2014 11:15

Regn idag, hösten kom fort. Kommer att bli blöt när jag skuttar iväg på lunchträning, men det är bara att överleva. Till Kirunaresan så får jag iaf låna regnkläder av sötaste syster, hon är en anings mer förberedd för olika väder medan jag helst håller mig till inomhussporter.


Contortion igår, gick rätt ok. Framsteg, men behöver mer styrka i vissa moment. Bara att jobba på.


  Raka ben är det önskvärda, en dag kanske


Eftersom måndagen var väldigt mycket måndag med alldeles för lite sömn och mycket trötthet så tröstshoppade jag lite nya träningskläder från Indi Polewear, så snart så har jag två nya par shorts och toppar att träna i. En kan aldrig få för mkt träningskläder!


Idag blir det som sagt lunchträning med Toubab och sedan lite OP efter jobbet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se