VinterVild

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2014

Inte som planerat

Av vintervild - 24 augusti 2014 19:15

Det blev ingen träning idag, det blev lite mer vin än planerat igår så det blev soffläge med älsklingen istället.


Var iaf iväg på SPDF-möte. Först om huruvida vi ska köra SM enligt IPSF:s regler i framtiden eller inte, och direkt efter styrelsemöte. Mkt diskuterades, nyttiga möten, och protokoll kommer snart ut på hemsidan för alla att läsa. Jag kan skriva lite mer om vad som pratades om då.


Det kommer inte att bli så mkt träning i veckan, på torsdag så åker jag till Kiruna med jobbet på studieresa och kommer hem söndag kväll. Det ska bli kul och intressant, men det är rätt så stor brist på polestudior i Kiruna tyvärr. Kanske kan hitta mig en isbjörn att snurra runt ;)


En film på gårdagens brygga iaf, det tar sig. Kanske.


En mkt oimponerad mini i bakgrunden
  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se