VinterVild

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2014

Lugn dag

Av vintervild - 22 augusti 2014 10:15

Äntligen fredag, yay! Jag överlevde första jobbveckan efter semestern, nu behöver jag lite mer semester tror jag. Kort dag idag iaf, sista korta dagen för året, sedan börjar långa fredagar igen.


Hemma har vi sjukstuga, minit har blivit biten i svansen och det blev lite infekterat så matte fick ta bort klägg och rengöra. Nu har han tratt och går runt och blänger på matte hela tiden, men vill man promt bli biten i svansen så får skylla sig själv.

Det såg mkt bättre ut idag iaf så jag tror att han slipper tratt snart, till allas glädje. Han är inte smidigheten själv precis, än mindre med extra tillbehör runt halsen.


Lite yoga och handstående igår, inget speciellt. Idag blir det vilodag och imorrn yoga och rygg hade jag tänkt, och pole på söndag igen. Känns som evigheter sedan sist när det bara är 1,5 dag...


Gårdagens yoga-pose. Jag försökte le lite, ser mest mordisk ut. Jag är inte fotogenisk för fem öre...


 

Lite mer jobb, längtar mest efter att få gå hem och sova lite middag.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se