VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2014

Jag överlevde

Av vintervild - 19 augusti 2014 07:30

Jag överlevde första dagen, både jobb och träning och jag kom ihåg vad jag höll på med. Nästan. Det betydde inte att jag kunde somna igår så idag är jag ännu tröttare, tur att det finns kaffe.


Contortion igår, med Zenia som ledare. Ett annat upplägg och nya utmaningar och jag måste säga att jag gillar det mkt. Lugnare, men inte minde jobbigt eller intensivt för det, och idag så har jag rejäl träningsvärk i överdelen av ryggen. Ett mkt gott tecken. Jag ser fram emot de kommande gångerna!


En bild från igår, "före"-bilden och förhoppningsvis en mkt snyggare brygga om några veckor.


 

Idag är planen lite OP efter jobbet och sedan förhoppningsvis tidig kväll, och att jag somnar tidigt. Nu ska jag dränka mig i kaffe så att jag kan hålla mig vaken. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se