VinterVild

Alla inlägg under juli 2014

Av vintervild - 10 juli 2014 22:12

Det där med lugnt innan semestern gäller inte mig, har mer att göra än på länge. Men imorrn är det fredag, allt känns under kontroll o bara en vecka kvar till semestern! Yay!

OP på DQ idag, klarade brass monkey från stången!! Film kommer imorrn.

O denna skönhetSka bara bli platt.

Nu sova. Namaste

ANNONS
Av vintervild - 9 juli 2014 22:08

Dags att sova, jag och djuren. Älsklingen är på killkväll, fotboll.

Pole igår, gick ok. Contortion idag, inga framsteg så frustrationen frodas. Inte bra. Men tränade med fina S och det är alltid kul. Fick ett par nya shorts till Pole av henne, supersöta. Invigning imorrn :)

Iaf lite bilder från de senaste träningarna, hoppas att jag hinner med utförligare beskrivning imorrn.

Det ska vara en spagat, en dag kanske

Det som funkade

Namaste.

ANNONS
Av vintervild - 8 juli 2014 09:30

Mindre än två veckor till semestern! O bara tisdag idag, jag skulle kunna somna vid skrivbordet utan problem. Tror att jag behöver mer kaffe...


Helgen gick fort, som alltid. Inget särskilt gjordes i fredags, vi bokade klart alla flyg för semestern och igår bokade vi hotel så nu är allt fixat för utlandsresan. Den 20:e åker vi till Budapest och bor centralt i fyra nätter innan vi åker vidare för en långhelg i Antalya för att hälsa på älsklingens syster och karl. Där har vi gratis boende, mkt trevligt. O sen hem igen 28:e. Lagomt långt, sen ska vi försöka hälsa på moster och/eller huset i Småland.


I lördags hade vi sällskap över för grillning och efteråt så följde vi med ut en sväng, första gången på evigheter för mig! Det blev inte så sent, dock, hemma vid halv ett. Precis lagom.


I söndags var det poleträning och det gick helt ok. Tränade först styrka o sen lite ryggtrick, och förutom att det var väldigt halt pga värmen så gick det ok.


Lunchbox och nedgång
 


SM från golvet, med nästan raka ben
 


Igår så körde jag först handstående med Toubab och sedan lite contortion. Handståendet gick bra, vi tränade på att korrigera störningar och på slutet lite back walkovers.


Gå på händer är roligare än att gå vanligt
 

Ska fortsätta om en vecka, sista innan semestern ^^


Contortion däremot gick inte som jag ville, min rygg var allt annat än sammarbetsvillig och kändes mest som en betongvägg. Men en fin Anjaneyasana blev det iaf.


  Fortfarande en bit kvar innan jag når ankeln


Idag blir det pole på Flow, och förhoppningsvis så sover jag tidigare och bättre inatt. Inte kul att vara trött hela tiden..

Av vintervild - 6 juli 2014 22:16

Ibland är min rygg på bra humör, men inte ofta. Bara att tacka o ta emot.

Av vintervild - 6 juli 2014 00:24

Av vintervild - 4 juli 2014 11:45

Snart är dagen slut, bara lite mer än en timme kvar innan jag får skutta iväg och ta helg. Är sur på älsklingen dock, hade köpt en sak att njuta av efter jobbet, men det glufsade han i sig själv inatt. Blev redigt besviken när jag upptäckte det imorse. Får väll börja gömma saker som jag vill ha kvar...


Träningen igår gick som sagt bra för en gångs skull, tränade med fina S och jag skrattar alltid så mkt när vi tränar ihop. En härlig träning på många sätt.


Jag klarade bland annat att lyfta upp till air shouldermount för första gången! Shouldermount är ett av mina nemesistrick som det aldrig kommer framsteg i, men igår så! Blev väldigt överraskad och glad, det är härligt när en får kvitto på att man gör rätt.


Yay! Det tog bara 3,5 år ;)
 

Min air handsrping hade hittat tillbaka åxo, och jag övade Iron Meatball. Iron X drar i min bristning så jag gör med benen ihop istället, därav Iron Meatball. Tar redigt på musklerna den med.


Boll! Den tar sig.Hjälpte S med lite trick, det är så kul att hjälpa ngn att bli bättre. Hon satte Titanic för första gången, så duktig! 


Lite yoga efter, månadens challenge är armbalanser och prep för dessa. Jag testade mig på ett fall in i Chaturanga Dandasana från handstående. För att vara första försöket så var det inte så illa.Snart ska jag till Ida o sen blir det hem och sova lite middag. Vilodag idag, förutom yogachallengen. 

Av vintervild - 3 juli 2014 21:00

Idag var bra poledag och igår var helt ok contortiondag. Nu kan jag snart ta helg nöjd. Bara en fredag kvar, inte så långt och kort dag med naprapatbesök efter jobbet. Inget att klaga på.


Lite bild och film från onsdag och torsdag, ska ta en snabbdusch och sedan hoppa isäng. Det är inte helg än.


Får nästan plats på Instas 15 sek
 

Kontroll, mål att slå över till brygga
 


O här drömmer jag om raka benClosed rainbow. Rygg bra, höftböjare skräp. Som vanligt då. 


Av vintervild - 2 juli 2014 10:45

Onsdag och inte långt kvar på veckan, och ännu närmre till semestern. Yay! Längtar verkligen efter lugn och vila, älsklingen och jag har bokat en tripp till Budapest som jag ser fram emot. Har velat åka dit i flera år så det blir en höjdpunkt. Efter det är det rätt öppet, men bara jag får tid att vila och sova så är jag nöjd.


OP igår, bestämde mig för att ta det lugnt och inte ha några förväntningar alls, och det gick rätt så bra. Gjorde lite skoj och lite styrka, men inga krav på migsjälv.


Framsteg i contortion scorpio, fick tag i ankeln istället för bara foten, men ingången är fortfarande inget att ha. Dessutom så fastnar jag i håret varje gång och drar av en tuss, kanske dags för knut på poleträningarna snart?


Körde mest spinny, det är inte så ofta, och gjorde lite olika saker. Meathook till tick-tock tex. Egentligen så ska det undre benet petas in bakom stången så att man får en överspagat, men jag bara missar stången när jag testar.


Är nöjd över mina raka ben och fina fötter
 

Och lite yoga efter så klart, jag gör yoga varje dag även om det inte är så mkt. Planen var att göra hela första serien i Ashtanga minst en gång i veckan, men med mitt ledsna högerben så går inte det. Mkt benstretch i den så jag gör mina egna sekvenser så länge. Men snart!


Snart lite lunch o sen mer jobb, det blir rygg i eftermiddag, fokus bryggor och lite cheststands på det.


Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se