VinterVild

Alla inlägg under juni 2014

Av vintervild - 6 juni 2014 23:55

Handstående, födelsedagsfirande i förskott och datorspel med älsklingen. O lite yoga.
En mkt bra nationaldag.

ANNONS
Av vintervild - 5 juni 2014 09:45

Halvdag på jobbet idag, sedan ska jag hem och sova middag! Det gäller att ha enkla drömmar här i livet ^^


Hade ett superbra contortionpass igår, trots att jag var deppig över mitt ben, hade ätit för mkt skorpor och hade ont i magen och var allmänt blä. Men när jag satte igång så kändes allt bra och jag kom djupare än någonsin i min cheststand!


Fötterna bakom klossarna!!!  


Min dröm om att få ner fötterna i golvet kanske kan komma att bli uppfylld, just nu så önskar jag bättre höftböjare så skulle det gå fortare.


Så det blev en bra avslutning på dagen, mkt nöjd.


En Kapotasana från tidigare i veckan, är så glad att kommer in i den trots att jag inte är superuppvärmd. Och den har fått massa likes på Instagram av ngn anledning, kan bero på mina supersnygga Blackmilkleggins ^^


 

Lite kär i mina nya leggings, det är drakar! Jag gillar drakar.


Idag blir det lite lugn yoga hemma efter tuppluren, fokus höfter och axlar. Ryggen behöver vila lite, den jobbade så fin igår och förtjänar en paus och benen är ute ur leken ett tag framöver.

ANNONS
Av vintervild - 4 juni 2014 13:45

Mailade bästa Ida på Fysiokoncept om mitt stackars ben och hon trodde att det var en bristning. Ordinerad vila och stretchstop av sagda ben och har en tid inbokad på måndag, men stor förhoppning att det kommer att bli fin-fint, ingen elak ärrvävnad kommer att hinna bildas nu när jag faktiskt kände att det gick sönder och vart. Tidigare har jag bara fått ont och blivit superstel utan att veta varför, så det var ju positivt iaf.


Film på min air handspring och Iron X! Såg att mobilen hade autokorrektat till "sur handspring" igår, och det var den inte. Den var mkt glad.Iron X har en del att önska, mer X-ig till exempel, men med tanke på att det var första försöket på flera månader så är jag otroligt nöjd.


Även Aysha Iron X tränades, satt helt ok den med:Bara ansiktsuttryck och händer som ska fixas, och om jag kunde låta bli att få samma färg på ansiktet som på håret så skulle jag vara riktigt glad. En kan väll drömma... 


Till sist en liten snurr vi lärde oss på nivå 5, den mer lama varianten, men jag var trött...Av förklarliga skäl inga flexytrick igår, men idag blir det ryggstretch för hela slanten. Får fokusera höftböjare o rygg medan mitt ben blir på gott humör.


Tills dess, jobb. Imorrn är det bara halvdag som tur är, ser fram emot lite ledighet igen.

Av vintervild - 3 juni 2014 22:27

Bra och dåligt idag. Bra att jag klarade sur handspring o att hålla Iron X trots att det var evigheter sedan sist.


Dåligt att det sa knak när jag stretchade o nu gör mitt ben ont. Får se hur det mår imorrn, hoppas på mirakel!

Upavista konasana, innan knaket

Av vintervild - 2 juni 2014 12:15

Så måndag igen, men återigen en kort vecka eftersom det är nationaldagen och ledigt på fredag. Tackar jag inte nej till ^^


Helgen var trevlig, i fredags så var det först privat med Toubab, fokus press till handstående. Ett Sisofysarbete, och jag har fortfarande träningsvärk i triceps så ngt rätt gjorde jag. Men det känns verkligen som att jag tar i o tar i o inget händer. Ngn dag...

Lite volter hann vi med, tränade frivolt den här gången. Så kul! Jag har höjden, men inte rotationen så hamnar på rygg varje gång, men tänkte öva lite till imorrn om jag hinner.


Efter det blev det lite OP på DQ, gick sådär för jag var hal som en ål, men fick till en ny kombo iaf. Den måste finslipas, men en början.Sedan blev det soffläge och tidigt i säng...


I lördags var det Deka, men jag var för trött för att orka gå så stannade hemma och gjorde inte mkt under hela dagen. Sov länge, sov middag och på kvällen hade jag och älsklingen datenight på det åh så romantiska O'Learys. Maten var god iaf, sedan så gick vi hem och spelade lite Rift. Romantik på hög nivå ^^ Men kul var det. Minst lika kul Deka ;)


Igår var det fullt upp hela dagen istället, började med lite morgonyoga innan jag åkte och roddade av efter Deka. Det var inte så jobbigt och med trevligt sällskap så gick det fort och smidigt. Köpte lite lunch och väntade på att klockan skulle slå sex för OP på Flow, satt ute och hade det skönt i solen. 


OP gick ok, jag hade fokus på ryggflexytrick och det gick helt ok. Mina höftböjare måste mördas bara för att få till snyggare backbends, just nu är det de som stör mest.Idag började jag dagen hos Ida med lite kärlek till axlar och ben så inget ryggpass på NPS idag, men ska köra lite när jag kommer hem istället.


Tills dess, jobb som vanligt.

Av vintervild - 1 juni 2014 23:02

Fullt upp, i lördags med att göra typ ingenting och idag fullspäckat schema. Mer om allt imorrn, bjuder på lite polebilder tills dess.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se