VinterVild

Alla inlägg under juni 2014

Av vintervild - 16 juni 2014 22:20

Tiden sprang iväg idag så hann inte med ngn träning. Får hålla mig till nivå 5 imorrn o hoppas att min rygg överlever utan sitt måndagspass.

ANNONS
Av vintervild - 15 juni 2014 20:59

Helgen har varit träningsfri, förutom en liten sväng yoga igår. Ibland kommer livet före, älsklingen fyller år idag och igår hade han vänner över och idag var dagen efter helt enkelt. Men imorrn är jag på det igen!

[Bild]

ANNONS
Av vintervild - 13 juni 2014 12:15

Fredag igen, och idag är det dags för sommarfest på jobbet. Även om sommaren lyser med sin frånvaro idag, tur att vi är visa av erfarenhet och har bokat en inomhusaktivitet.


Igår körde jag lite OP, eftersom idag blir helt träningsfri. Det gick helt ok, kom upp i en air handspring efter lite om och men och klarade ett trick som Michelle Shimmy lärde ut på sin workshop, meathook till handspring.Saker att förbättra, som alltid, men jag kom i i den. Mkt hänger på greppet, jag testade en gång till och damp rakt i backen för att greppet släppte så den är en aning förrädisk.


Försökte mig på Iron X med, men det gjorde ont i mitt ben när jag splittade benen så jag får lägga det lite på hyllan ett tag. Tråk, tråk, men inte mkt att göra ngt åt.


I helgen är inte mkt planerat, älsklingen fyller år på söndag och syster tarvade datorhjälp, och vädret skulle lämna mkt att önska så det blir nog bara innemys och lugn och ro. Låter helt perfekt.


Gos med sötaste minit är aldrig fel  


Av vintervild - 11 juni 2014 12:30

Hade en mkt trevlig födelsedag igår, även om jag inte gjorde ngt speciellt. Bara det vanliga, jobb och träning, men blev sjungen för två gånger på NPS, både på svenska och på finska. Mitt hjärta smalt, tack raringar!


Jag var hos Ida i måndags och tittade till mitt ben och det ser under omständigheterna bra ut. Jag har stretchförbud under sommaren, men har fått rehabövningar och instruktioner om hur jag ska ta hand om det och ska tillbaka på måndag igen så är mycket hoppfull! Får som sagt stretcha höftböjare, rygg och vänster ben så länge.


Mkt bra nivå 5-pass igår, trots benet. Övade brassmonkey och nästan upp utan att sparka benet! Så nära, lite mer övning så är den där.

Sen fick göra en ny planka som såg helt omöjlig ut, men jag lyckades! Den måste övas på, såklart, men jag gjorde den! Så glad, det finns hopp.


O ha en bättre BH nästa gång :P
 

Vi gjorde lite annat skoj med, som spagat i elbowstand. Den gick att göra utan problem som tur var, tog helt enkelt vänster ben fram. Allt går att lösa :)


 

Så det går lite framåt på polefronten trots allt.


När jag kom hem så fick jag gos och tog mig ett litet glas vin trots att det var vardag. Ett bra slut på en bra dag helt enkelt.


Idag blev det sovmorgon, så mkt jag kunde få med tre katter som försökte väcka matte flera gånger. Kattkräk, de är underbara nästan jämt.

Contortion efter jobbet, hoppas på en samarbetsvillig rygg idag igen. Som en sen födelsedagspresent.


  Eka Pada Kapotasana från i måndags

Av vintervild - 10 juni 2014 16:00

Hipp hurra för idag är min födelsedag! Blev väckt av en kurrade mini imorse, annars har dagen varit som vanligt med jobb och snart pole.


Men jag måste säga att jag är rätt stolt över migsjälv, gammeltanten som började träna efter 30 och nu klarar sådana här saker:
 

Sakta men säkert, kan bara bli bättre.

Av vintervild - 9 juni 2014 12:15

Måndag och vanlig vecka, det var ett tag sedan. Men snart är det midsommar och sedan så börjar nedräkningen till semestern. Sen semester iår, och inga spikade planer än så länge, men lite tankar på gång iaf.


Långhelg var inte helt fel, handstående med Toubab i fredags, övade balans. Inte det enklaste, speciellt inte som jag fick komma på ett nytt sätt att sparka upp med mitt onda ben. Men jag kämpar på, även om det känns väldigt motsträvigt emellanåt.


Efteråt var det tidigt födelsedagsfirande för mig och far hemma hos mor och far med alla syskon och hundar. Kul att träffas och prata och klappa vovvar, och skönt med lördag och ledigt dagen efter.


Inget speciellt hände på lördagen, sov länge, spelade Rift med älsklingen, yogade lite lätt och tog en långpromenad innan middagen. Lagom lat dag helt enkelt.


Igår blev det OP iaf, efterlängtat! Fick ta det lite lugnt för benet skull så satsade på backbends igår igen. Det går framåt, men sakta. Det är svårt att slappna av i ryggen och hålla i med resten av kroppen samtidigt, och även om min contortion scorpio är fin när jag kommit in i den så är det en kamp att komma dit. Men bara att öva på helt enkelt...


  Handspring backbend  Aysha backbend


Jag ska till Ida efter jobbet och få en dom över benet, men det känns redan mkt bättre. Inte redo att stretcha-bättre, men bättre. Jag försöker att vara positiv.


Tänkte hinna med ett snabbt ryggpass efter och sedan möte om årets SM. Mkt på en gång.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se