VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 juni 2014

Frustration

Av vintervild - 30 juni 2014 10:00

Har inte haft så mkt energi för att blogga i helgen, mest för att det känns som att all träning just nu går dåligt. Känner mig svag och orkeslös och inga framsteg alls så jag börjar bli riktigt frustrerad. Vilket inte gör saken bättre, såklart.


OP i torsdags, inget nytt och inget att hänga i julgranen. Kämpade på med det mesta, men inget gick som det skulle.


Vila fredag och lördag, var hos Ida och tittade till min axel i fredags. Inget allvarligt, bara lite stelt och nu känns det mkt bättre.


OP igår, gick inte bättre. Inget som jag ville fungerade, trots att jag kämpade som ett djur. Klarade en sak som jag testade iaf, alltid ngt.


Snurr!
 

O en Natarajasana på stela och balansfria sidan, men den är jag iaf nöjd med.Så träningsmässigt så känner jag mig mest för att gömma mig under sängen, men det är bara att kämpa på.


Det blir kort dag på jobbet idag, vaknade och mådde superilla imorse så sov ett tag till och som tur var så gick det över. Sen har jag naglar, vaxning, handstående med Toubab och ryggpass på schemat. Fullspäckat med andra ord. Hoppas att handstående och rygg går bra idag, så att ngn kan gå som det ska.  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se