VinterVild

Direktlänk till inlägg 23 juni 2014

Midsommar

Av vintervild - 23 juni 2014 15:45

Hoppas att alla har haft en bra midsommar, det har jag. Önskar att jag kunde säga att jag har haft massor med planer och inte hunnit Internetta för det, men jag har varit hemma och sovit, tittat på serier och spelat Rift hela midsommarhelgen, med avbrott för OP igår. Ibland måste man få vara lat och asocial.


OP iaf, både i torsdags och igår. Det går framåt, ibland några steg tillbaka. I torsdags så fungerade air handspring gång på gång, igår så kändes det helt omöjligt. Frusterande, men inte mkt att göra åt.


Lite fram går det iaf, klarade en hjulning till handspring i torsdags och igår så övade jag brassmonkey (så nära!!) och pop från aysha till cup grip handspring. Brass är verkligen nästan där, några millimeter till, och pop:et klarar jag, men kan inte hålla i cup grip så det ska tränas på. Så får se det positiva och glömma det dåliga.Hjulning till handspring. Fötter överallt, men ska öva på nästa OP-tillfället    Aysha till cup gripHar även varit hos Ida på Fysiokoncept idag och konfererat om min skada. Det går framåt i bra takt (även om alldeles för långsamt för min skull, såklart) och jag har olika rehabövningar som jag duktigt gör var dag. Det stora problemet är att kunna träna utan att dra upp det, exempelvis så lärde jag mig igår att jag inte kunde hjula den hårda vägen. Ett annat problem är de muskler som tar över och krampar ihop av allt extrajobb, min höftböjare är allt annat än glad och vi hittade massor med saker i hamstring och säte att ta hand om. Det är inte bara en sak som påverkas...

Fördel är att jag får stretcha och rulla hamstring så länge jag inte kommer åt skadan, och resten av benen får jag stretcha så mkt jag vill. Inga spagater på ett tag, dock, får köra på vänster ben så länge helt enkelt.


Liten kombo med vänster ben i allegra
 

Idag blir det ryggpass hemma, fokus cheststands var tanken. Jag hoppas att ryggen är på gott humör så att jag känner att ngn del av kroppen är på min sida.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se