VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 juni 2014

Fredag den 13:e

Av vintervild - 13 juni 2014 12:15

Fredag igen, och idag är det dags för sommarfest på jobbet. Även om sommaren lyser med sin frånvaro idag, tur att vi är visa av erfarenhet och har bokat en inomhusaktivitet.


Igår körde jag lite OP, eftersom idag blir helt träningsfri. Det gick helt ok, kom upp i en air handspring efter lite om och men och klarade ett trick som Michelle Shimmy lärde ut på sin workshop, meathook till handspring.Saker att förbättra, som alltid, men jag kom i i den. Mkt hänger på greppet, jag testade en gång till och damp rakt i backen för att greppet släppte så den är en aning förrädisk.


Försökte mig på Iron X med, men det gjorde ont i mitt ben när jag splittade benen så jag får lägga det lite på hyllan ett tag. Tråk, tråk, men inte mkt att göra ngt åt.


I helgen är inte mkt planerat, älsklingen fyller år på söndag och syster tarvade datorhjälp, och vädret skulle lämna mkt att önska så det blir nog bara innemys och lugn och ro. Låter helt perfekt.


Gos med sötaste minit är aldrig fel  


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se