VinterVild

Direktlänk till inlägg 5 juni 2014

Happiness!

Av vintervild - 5 juni 2014 09:45

Halvdag på jobbet idag, sedan ska jag hem och sova middag! Det gäller att ha enkla drömmar här i livet ^^


Hade ett superbra contortionpass igår, trots att jag var deppig över mitt ben, hade ätit för mkt skorpor och hade ont i magen och var allmänt blä. Men när jag satte igång så kändes allt bra och jag kom djupare än någonsin i min cheststand!


Fötterna bakom klossarna!!!  


Min dröm om att få ner fötterna i golvet kanske kan komma att bli uppfylld, just nu så önskar jag bättre höftböjare så skulle det gå fortare.


Så det blev en bra avslutning på dagen, mkt nöjd.


En Kapotasana från tidigare i veckan, är så glad att kommer in i den trots att jag inte är superuppvärmd. Och den har fått massa likes på Instagram av ngn anledning, kan bero på mina supersnygga Blackmilkleggins ^^


 

Lite kär i mina nya leggings, det är drakar! Jag gillar drakar.


Idag blir det lite lugn yoga hemma efter tuppluren, fokus höfter och axlar. Ryggen behöver vila lite, den jobbade så fin igår och förtjänar en paus och benen är ute ur leken ett tag framöver.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se