VinterVild

Direktlänk till inlägg 4 juni 2014

Filmbevis

Av vintervild - 4 juni 2014 13:45

Mailade bästa Ida på Fysiokoncept om mitt stackars ben och hon trodde att det var en bristning. Ordinerad vila och stretchstop av sagda ben och har en tid inbokad på måndag, men stor förhoppning att det kommer att bli fin-fint, ingen elak ärrvävnad kommer att hinna bildas nu när jag faktiskt kände att det gick sönder och vart. Tidigare har jag bara fått ont och blivit superstel utan att veta varför, så det var ju positivt iaf.


Film på min air handspring och Iron X! Såg att mobilen hade autokorrektat till "sur handspring" igår, och det var den inte. Den var mkt glad.Iron X har en del att önska, mer X-ig till exempel, men med tanke på att det var första försöket på flera månader så är jag otroligt nöjd.


Även Aysha Iron X tränades, satt helt ok den med:Bara ansiktsuttryck och händer som ska fixas, och om jag kunde låta bli att få samma färg på ansiktet som på håret så skulle jag vara riktigt glad. En kan väll drömma... 


Till sist en liten snurr vi lärde oss på nivå 5, den mer lama varianten, men jag var trött...Av förklarliga skäl inga flexytrick igår, men idag blir det ryggstretch för hela slanten. Får fokusera höftböjare o rygg medan mitt ben blir på gott humör.


Tills dess, jobb. Imorrn är det bara halvdag som tur är, ser fram emot lite ledighet igen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

4 juni 2014 15:44

Grymt!

vintervild

5 juni 2014 09:42

Tack tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se