VinterVild

Direktlänk till inlägg 2 juni 2014

Hela helgen

Av vintervild - 2 juni 2014 12:15

Så måndag igen, men återigen en kort vecka eftersom det är nationaldagen och ledigt på fredag. Tackar jag inte nej till ^^


Helgen var trevlig, i fredags så var det först privat med Toubab, fokus press till handstående. Ett Sisofysarbete, och jag har fortfarande träningsvärk i triceps så ngt rätt gjorde jag. Men det känns verkligen som att jag tar i o tar i o inget händer. Ngn dag...

Lite volter hann vi med, tränade frivolt den här gången. Så kul! Jag har höjden, men inte rotationen så hamnar på rygg varje gång, men tänkte öva lite till imorrn om jag hinner.


Efter det blev det lite OP på DQ, gick sådär för jag var hal som en ål, men fick till en ny kombo iaf. Den måste finslipas, men en början.Sedan blev det soffläge och tidigt i säng...


I lördags var det Deka, men jag var för trött för att orka gå så stannade hemma och gjorde inte mkt under hela dagen. Sov länge, sov middag och på kvällen hade jag och älsklingen datenight på det åh så romantiska O'Learys. Maten var god iaf, sedan så gick vi hem och spelade lite Rift. Romantik på hög nivå ^^ Men kul var det. Minst lika kul Deka ;)


Igår var det fullt upp hela dagen istället, började med lite morgonyoga innan jag åkte och roddade av efter Deka. Det var inte så jobbigt och med trevligt sällskap så gick det fort och smidigt. Köpte lite lunch och väntade på att klockan skulle slå sex för OP på Flow, satt ute och hade det skönt i solen. 


OP gick ok, jag hade fokus på ryggflexytrick och det gick helt ok. Mina höftböjare måste mördas bara för att få till snyggare backbends, just nu är det de som stör mest.Idag började jag dagen hos Ida med lite kärlek till axlar och ben så inget ryggpass på NPS idag, men ska köra lite när jag kommer hem istället.


Tills dess, jobb som vanligt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se