VinterVild

Alla inlägg under maj 2014

Av vintervild - 21 maj 2014 10:15

Onsdag. Hade planerat OP innan ryggpasset idag, men mina axlar känns lite ledsna så tog sovmorgon istället. Inte illa det heller.


I måndags så körde jag rygg med Emma och det gick helt ok. Inte super, men inte dåligt. Energin var inte på topp precis, ibland är det så.


Lite bryggor och ned- och uppgångar. Lyckades bra en gång, lite irriterande att jag har tappat tekniken på det en aning. 

Lite chestands med, måste pusha mig förbi min bekvämlighetszon och komma djupare. Det kändes helt ok, men tungt. Inga bilder eller videos, jag hade en liten fadäs mitt när jag var som djupast och Emma hjälpte till. Jag tog i och blev en anings flatulent och vi börjde båda att asgarva, och då kan man inte stå i cheststand kan jag säga.


Nivå 5 igår var kul som alltid. Lärde oss att komma upp en elbowstandvariant med ena handen på stången. Tanken är att man ska trycka upp i handstående därifrån, men jag orkade inte ens försöka igår så det får bli nästa gång. Vi gjorde lite annat med, men inget som blev bra nog att lägga ut. Än.


Vi har fått nya stänger på studion (yay!), Platinum Stages istället för X-pole, och jag och stången var inte riktigt överrens igår. Det gick mellan grepp-inget grepp-grepp-grepp för händer men ingen annastans-grepp överallt utom händer-repetera. Det där med stänger, grepp o allt är en hel vetenskap :P Iaf superkul med nya stänger, alla fungerar på spinny och de är så nya och glänsande och livar upp. 


Hann med lite yoga innan klassen åxo:Nu jobb till sent innan det är dags för ryggpass. Ser fram emot att mosa lite rygg idag, det känns som en bra dag för det.

ANNONS
Av vintervild - 20 maj 2014 21:43

Dagen gick fort, ingen tid att blogga. Men hann med lite yoga och dagens nivå fem. Utförligare beskrivning imorrn, nu bara bilder.

Sov sött!

[Bild]

ANNONS

CPC

Av vintervild - 19 maj 2014 09:30

För mig har helgen varit lugn och träningsfri, men många fina polekamrater var nere i Köpenhamn och tävlade i Copenhagen Pole Competition, och jag rekommenderar att ni går in på youtube och letar reda på alla videor. Poleranking var där och filmade så fina videor blev det.


Mina favoriter:Finaste Hanse!
Vackra Sara som gjorde det här med både arg axel och rygg. Tänk vilka mirakel hon kan göra när hon är oskadadBästa Anna som har en lång polekarriär framför sigJag har inte tränat alls i helgen, förutom ett kort yogapass i lördags. Igår var jag hos bror och firade brorsönerna som envisas med att bara bli äldre o äldre o år blir de 14 och 16 år. Vart tar tiden vägen, jag är ju fortfarande bara 25 ;)

Men idag blir det rygg på studion, får se hur det går. Känner mig inte så pepp just nu, men det kan ju ändras.

Av vintervild - 16 maj 2014 10:15

Äntligen fredag, och vackert väder för en gångs skull. Får hoppas att det håller i sig till helgen så kanske jag kan ta itu lite med den försummade trädgården, just nu så får jag skämmas lite över hur den ser ut...


Älsklingen var iväg och jagade fjäderboll igår ikväll så jag och katterna fick gå och sova själva. Jag hade planerat att sova tidigare än det blev, men lagade matlåda och tittade på Supernatural och gjorde några försök till elbowstand så det blev lite sent. Som vanligt.


Jag var på STHLM Pole och tränade OP i onsdags, tog det rätt lugnt och orkade ärligt talat inte så mkt men kämpade på. Emma och Hanse var där med så jag passade på att lära Emma lite saker vi gjort på nivå 5. Var enklare att säga till henne vad hon skulle göra än att göra ngt själv ;)

Gjorde iaf en ny kombo, den behöver finslipas men har potential.Sedan ryggpass, var supertrött och stel så inga framsteg, men jag kämpade på där med. En dag i taget.


Idag ska jag som sagt på workshop med Michelle Shimmy, fokus handsprings. Jag gillar Shimmy, hade klasser för henne i Barcelona för snart två år sedan (tiden springer iväg!) så jag ser verkligen fram emot det.


Det enda smolket just nu är pollen som får mina ögon att klia och min högerlins är allt annat än samarbetsvillig så jag sitter och snurvlar med rinnande öga. Jag hoppas att det går över snart...

Av vintervild - 15 maj 2014 21:29

Vilodag idag, ett uns trött handstående och lite mjuk yoga. Inte hann jag blogga för det :)

Imorrn har jag workshop med Michelle Shimmy o det ska bli superkul! Men nu sömn, måste upp tidigt imorrn.

Gårdagens cheststand

Av vintervild - 14 maj 2014 22:43Kroppen ska vara rakare o båda benen ute, men yay! Framsteg bara ifrån igår!

Dagen har varit lång, kropp och själ är trötta. Sov sött mina sötnosar.

Av vintervild - 13 maj 2014 12:30

Otroligt trött idag, min kropp tyckte att det där med att sova var överflödigt inatt så somnade vid två. Sov iaf till sju, men ändå inte tillräckligt länge, långt ifrån. Det blir en lång dag...


Contortion igår gick riktigt bra, det mesta fungerade och även om jag var stel i bröstryggen så gick det som jag ville. Det mesta iaf.    Tårna på två block, yay!


Det här gick en gång, sen var jag för trött


 
  Camel pose


Idag nivå 5, inte det minsta motiverad just nu pga sömnlösheten. Vill helst bara lägga mig under skrivbordet och somna...


Av vintervild - 12 maj 2014 09:30

Helgen har varit lugn, humöret har passat vädret: grått och trist.


I lördags blev det bara yoga, hade tänkt köra lite rygg åxo men gick och tog en middagslur istället. Energin och motivationen var på noll. Så är det ibland.


Igår blev det pole, gick sådär. Testade en ny liten flip som inte alls gick och det gjorde mig oerhört frustrerad, inte för att det hjälpte precis. Körde lite annat och en impro på slutet som alltid, men det kändes blä.


Jobbade på en ny kombo iaf, en del har jag lärt mig på nivå 5 o lite har jag satt ihop själv. Längre ska den bli:


Öppen allegra, mitt nya favvotrick
 


Sen lite yoga, klarade att gå från elbowstand till chinstand för första gången! Det enda som fungerade för mig igår helt enkelt... 

Just nu så känns allt med pole och contortion bara blä. Trampar på samma ställe, kommer ingenstans känns det som. Jag behöver semester, en vecka eller två på en strand med paraplydrink i handen skulle inte vara fel.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se