VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 maj 2014

Fredag

Av vintervild - 30 maj 2014 11:00

Sommaren försvann igen, kallt och blött ute. Blä. Som tur var så var det bättre väder igår när jag jobbade som inkastare för Stockholm Fetish Fair, annars så hade jag dött.


Orkade inte med mkt när jag kom hem igår, tog en dusch och somnade en stund medan älsklingen gjorde mat, åt lite och somnade igen. Trots det var det inte alls enkelt att komma upp imorse, overload av intryck på mässan igår helt enkelt.


Idag är det jobb, inga klämdagar här inte, sedan träning med Toubab och sedan lite OP. Ska fundera vad jag ska träna på, i onsdags så körde jag Russian split för första gången på nästan två år och det gick bra, men idag behöver nog min hamstring vila lite.


  Back to basics


Några få timmars jobb kvar innan dess, dock. Hoppas att det slutar att regna innan jag ska gå.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se