VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 maj 2014

Senaste tiden

Av vintervild - 27 maj 2014 12:00

Tisdag och kort vecka, yay! Halvdag imorrn o ledigt på torsdag, härligt, härligt. Hoppas att vädret kan bli lite bättre bara, det blev kallt...


Var på Flow och körde OP i söndags kväll, gick helt ok men det var varmt och halt. Nackdelen med sommar, svett plus stång är ingen bra kombination. Vattenplaning helt enkelt :P Men med idog avtorkning och Dry Hands så fick jag till lite till slut.

Klarade press till handstående med twisted grip för första gången med helt raka ben, yay!Gjorde en impro med, men minnet tog slut typ mitt i så jag får se om jag orkar lägga upp den. Måste kolla först. 


Igår var det rygg som stod på schemat och det gick riktigt bra ända tills slutet då orken tog slut. Fick till lite fina bryggor och nedgångarna var starka och kontrollerade och uppgångarna var relativt kontrollerade och bröstryggen bestämde sig för att samarbeta så jag är nöjd.


  Suddig stillbild från Iphonefilm, men jag börjar konsekvent komma ner med tårna på två block  Jobbigaste posen för mig, så svårt att behålla böjen i bröstryggen


  Min favorit, kan ha händerna på hälarna nu!


Lite elbowstandträning på slutet, men att sparka över gick inte alls för då var jag alldeles för trött. Balansen funkade dockJag var hos Ida i fredags och hon tog bort en hel del låsningar i min rygg och jag tror att det gjorde en hel del för rörligheten, vilket kändes igår. Mkt nöjd. 


Idag nivå 5, ska bli kul som alltid.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se