VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 maj 2014

CPC

Av vintervild - 19 maj 2014 09:30

För mig har helgen varit lugn och träningsfri, men många fina polekamrater var nere i Köpenhamn och tävlade i Copenhagen Pole Competition, och jag rekommenderar att ni går in på youtube och letar reda på alla videor. Poleranking var där och filmade så fina videor blev det.


Mina favoriter:Finaste Hanse!
Vackra Sara som gjorde det här med både arg axel och rygg. Tänk vilka mirakel hon kan göra när hon är oskadadBästa Anna som har en lång polekarriär framför sigJag har inte tränat alls i helgen, förutom ett kort yogapass i lördags. Igår var jag hos bror och firade brorsönerna som envisas med att bara bli äldre o äldre o år blir de 14 och 16 år. Vart tar tiden vägen, jag är ju fortfarande bara 25 ;)

Men idag blir det rygg på studion, får se hur det går. Känner mig inte så pepp just nu, men det kan ju ändras.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se