VinterVild

Direktlänk till inlägg 16 maj 2014

Vackert väder

Av vintervild - 16 maj 2014 10:15

Äntligen fredag, och vackert väder för en gångs skull. Får hoppas att det håller i sig till helgen så kanske jag kan ta itu lite med den försummade trädgården, just nu så får jag skämmas lite över hur den ser ut...


Älsklingen var iväg och jagade fjäderboll igår ikväll så jag och katterna fick gå och sova själva. Jag hade planerat att sova tidigare än det blev, men lagade matlåda och tittade på Supernatural och gjorde några försök till elbowstand så det blev lite sent. Som vanligt.


Jag var på STHLM Pole och tränade OP i onsdags, tog det rätt lugnt och orkade ärligt talat inte så mkt men kämpade på. Emma och Hanse var där med så jag passade på att lära Emma lite saker vi gjort på nivå 5. Var enklare att säga till henne vad hon skulle göra än att göra ngt själv ;)

Gjorde iaf en ny kombo, den behöver finslipas men har potential.Sedan ryggpass, var supertrött och stel så inga framsteg, men jag kämpade på där med. En dag i taget.


Idag ska jag som sagt på workshop med Michelle Shimmy, fokus handsprings. Jag gillar Shimmy, hade klasser för henne i Barcelona för snart två år sedan (tiden springer iväg!) så jag ser verkligen fram emot det.


Det enda smolket just nu är pollen som får mina ögon att klia och min högerlins är allt annat än samarbetsvillig så jag sitter och snurvlar med rinnande öga. Jag hoppas att det går över snart...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se