VinterVild

Alla inlägg under april 2014

Av vintervild - 3 april 2014 09:45

Torsdag, trött dag. Tröttare än vanligt, jag tog rygg 4 igår och kom hem alldeles för sent. Värt det, men det var inte enkelt att komma upp imorse. Tur att det är helg snart, och idag är det vilodag för jag ska till Ida och titta till benen.


Hamstring på höger ben är bättre och vigare, nu har vi gått vidare till insida lår istället. Min kropp vill inte vara hel helt enkelt, inte enkelt att bli gammal tant.


Axeln känns bättre iaf, lite chockad efter gårdagens stretch men det får den leva med. Det märks att jag inte har kunnat stretcha höger bicep på länge, i de flesta axelstretcher så var det den som tog emot, inte axeln. Skönt att det har släppt iaf. Eller ja, inte skönt för bicep, men iaf :)


Ingen modern dans idag, måste jobba istället. Tråkigt, men det kallas prioriteringar eftersom jag inte har gått och blivit multimiljonär ännu ;)


Nu ska jag ta mig igenom dagen utan att somna vid skrivbordet.

ANNONS
ANNONS
Av vintervild - 2 april 2014 14:15

Onsdag och kroppen har inte fattat att klockan är omställd ännu. Fick lite sovmorgon imorse för jag var hos Ida och behandlade axeln, men inte var det enkelt att vakna för det. Tur att det snart är helg..


Axeln känns bättre efter dagens behandling, och jag fick inga restriktioner för träning, men kommer att ta det lugnt med axelpåfrestning såklart. Ida funderar på om det är nyckelbenets infästning mot axeln, akromionleden, som krånglar. Jag har haft ett knäppande nyckelben länge, men ingen smärta som tur är. Hur som helst så känns det bättre nu iaf :)


Igår var det nivå 5 och det gick bra. Mina handsprings har blivit sämre eftersom jag inte övat dem på ett tag, men det är förväntat så inget som gör mig allt för nedstämd. Dock så skrämde jag livet ur Anna-Maija när jag glatt skuttade in i ett nytt trick och rasade i backen, jag har fortfarande inte lärt mig det där med att tänka efter före. Ingen skada skedd, mer än för hennes nerver då. Lyckades inte sätta tricket, lite för svag i min handspring som sagt, men ska öva mer. Lugnt och försiktigt såklart, det räcker att rasa ner en gång per trick ^^


Idag ska jag ta igen på stretch 4, behöver lite professionell hjälp med mina backbends känner jag. Det är lite sent bara, risken finns att jag somnar :)


Gårdagens yoga, innan baletten.


  Navasana


Namaste.

Av vintervild - 1 april 2014 08:45

Katastrofrygg igår, som jag trodde. Det sitter i mina ledsna axlar, och bröstrygg som har bestämt sig för att bli stel som en betongvägg, men jag glädjer mig åt att svank och höfter var fina iaf.


  Jag verkar inte komma längre än så helt enkelt  Inte tillstymmelse till böj i bröstryggen, men svank och höfter ser iaf bra utIngen idé att deppa, det kommer nya dagar och imorrn ska axlarna få lite behandling igen så de kan bli mjuka och fina igen någon gång.


I helgen så var det Norska mästerskapen i pole, hoppa in på Youtube och sök på NPSC 2014 så får ni se alla fina bidrag. Här är vinnaren i dam-elit, I like it!
Och för alla som är sugna på att tävla för första gången så har Nordic Grand Prix Pole öppnat en amatörklass, sista ansökningsdag 7:e april så skynda att ansöka!

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se